HBV De Klink
Huurderbelangenvereniging De Klink
HBV De Klink

Logo van HBV De Klink

Lid worden

Vindt u het werk van de huurdersvereniging belangrijk en bent u nog geen lid, dan kunt u via deze knop lid worden. Het kost maar 30 cent per maand.

Website bijgewerkt op: 7 dec 2023

Minister van Wonen

Ik ben Stefanie Blokhuizen, tijdelijk en zelfbenoemd Minister voor Wonen. Van 22 februari tot en met 11 maart reis ik het hele land door, op zoek naar oplossingen voor de wooncrisis. Tijdens mijn zoektocht spreek ik deskundigen over hun oplossingen voor de woonproblemen. Ook ga ik de wijken in om te praten met buurtbewoners over wat er nodig is. Want het gaat niet goed met wonen in Nederland. Het aantal geregistreerde daklozen in Nederland verdubbelde de afgelopen jaren naar 40.000, wachttijden voor een sociale huurwoning zijn lang (meer dan 11 jaar in de regio Utrecht) en de vooruitzichten zijn somber. Bijna iedereen merkt de gevolgen ervan.

Het is tijd dat de wooncrisis wordt opgelost. De problemen zijn bekend. En daarom ga ik op zoek naar oplossingen. Binnenkort is de Tweede Kamerverkiezing en mogen we naar de stembus. In het nieuwe kabinet moet er echt een minister komen die aan de slag gaat met het oplossen van de wooncrisis. De regering heeft het echt af laten weten. Terwijl er in de praktijk best veel oplossingen zijn, waar de echte minister straks zo mee aan de slag kan. Want dat er iets moet gebeuren, dat is overduidelijk!

Jullie kunnen mij alvast volgen op:

Facebook: https://m.facebook.com/MinisterStefanieBlokhuizen
Twitter: https://www.twitter.com/min_voor_wonen
Instagram: https://www.instagram.com/ministervoorwonen/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/minister-voor-wonen

Ook online: www.ministervoorwonen.nl


Presentatie Minister van Wonen Acrobat reader

Campagnefilmpje op Youtube

Filmpje over de verhuurderheffing op Youtube